Dizajniramo i stvaramo vrhunske prezentacije dostojne vaših ambicija, ideja i proizvoda. Prezentacije su prilagođene stolnim računalima, dodirnim površinama, video-zidovima i projekcijama.
  Obogatite svoje prezentacije bogatim audio-vizualnim sadržajem, naprednom 3D grafikom u stvarnom vremenu, i visokom interaktivnošću. Bilo da se radi o korporativnim i sajamskim prezentacijama, digitalnin reklamnim panoima i multimedijalnim kioscima, mi znamo da su kvalitetan sadržaj i lakoća interakcije krucijalni za komuniciranje Vaših ideja i zadovoljstvo Vaših klijenata. Infenso Vam može pomoći u svakoj fazi izrade prezentacije: od konceptualizacije, dizajna korisničkih sučelja i korisničkih iskustava, izrade prvoklasnog multimedijalnog sadržaja (slika, zvuk, 3D grafika ) do integracije sa hardverom i softverom.


PRIMJENE

Korporativne prezentacije

Ostvarite bolje komunikacije između odjela, projektnih timova, upravljačkih tijela u Vašem trgovačkom društvu. Iskoristite mogućnosti integracije sa vanjskim datotekama i vizualizacije podataka.

Sajamske prezentacije

Predstavite Vaše usluge i proizvode potencijalnim klijentima i kupcima na način koji im dolikuje. Prezentacije mogu biti u standardnoj slideshow formi ili potpuno nelinearne.

Javna događanja i priredbe

Interaktivne prezentacije mogu pretvoriti pasivne promatrače u aktivne sudionike, a vaše priredbe u jedinstvene događaje koji će posjetitelji trajno pamtiti.

Multimedijalni kiosci

Dizajniramo i stvaramo najbolja rješenja za statične i mobilne multimedijalne kioske. Trgovački centri, muzeji, info pultevi samo su neka od mogućih mjesta primjene.

Digitalni oglasni panoi

Predstavite Vaše proizvode u interaktivnoj okolini i dopustite da transformiramo Vaše reklame u vrhunsko multimedijalno iskustvo.


MOGUĆNOSTI

Interaktivnost

Prezentacije se automatski prilagođavaju dostupnim inputima: tipkovnica, miš, površine osjetljive na dodir, prepoznavanje pokreta, oblika i gesti.

Prvoklasni sadržaj

Jednostavna integracija i glatko izvođenje multimedijalnog sadržaja visoke kvalitete: slike, zvuk, video, video stream, trodimenzionalna grafika…

Integracija sa podatkovnim datotekama

Mogućnost integracije sa standardnim podatkovnim datotekama (txt, xml, JSON, excell, baze podataka…). Datoteke mogu biti lokalne ili udaljene.

Komunikacija i vanjsko upravljanje

Prezentacije mogu komunicirati sa drugim aplikacijama i servisima preko nekoliko standardnih digitalnih protokola. Ovo svojstvo omogućava da se prezentacijom upravlja pomoću vanjskih uređaja kao što su mobiteli i tableti.


PORTFOLIO