Daljnja digitalizacija društva moguća je jedino uz primjenu pametnih rješenja.
Kao partner IoT NeT Adria d.o.o. i Sigfoxa znamo kako.

Pametna rješenja u gradovima i kućanstvima zauzimaju sve važniju ulogu u svakodnevnom životu, a umrežavanje različitih informacija i ljudi smjer je razvoja cjelokupnog društva.

Infenso d.o.o. je regionalni partner tvrtke IoT Net Adria d.o.o. (hrvatski partner SIGFOXa), vodećeg globalnog servisa za povezivanje stvari (IOT – Internet of things.

SIGFOX niskoenergetska širokopojasna bežična tehnologija (LPWA) prisutna je u preko 30 zemalja svijeta. Smanjuje troškove i potrošnju energije potrebne za sigurno povezivanje stvari u cloudu. Primjenjiva je u industriji, poljoprivredi, zdravstvu, prometu, upravljanju zgradama, zaštiti okoliša, …

Cilj IoT Net Adria d.o.o. je razviti prvu nacionalnu mrežu za IOT u Hrvatskoj koja će biti dio globalne Sigfox mreže i stvoriti sustav koji će potaknuti tvrtke i pojedince da se uključe u razvoj softvera, aplikacija koji rade na Sigfoxovoj tehnologiji.

IoT mreža

IoT mreža

Smanjuje troškove i potrošnju energije potrebne za sigurno povezivanje stvari u cloudu. Primjenjiva je u industriji, poljoprivredi, zdravstvu, prometu, upravljanju zgradama, zaštiti okoliša, …

Pametni gradovi

Pametni gradovi

Današnji gradovi susreću se sa brojnim izazovima koji zahtijevaju učinkovit nadzor nad brojnim faktorima kojima do sada nije pridavana dovoljna pažnja i nisu učinkovito mjereni i uzimani u obzir kod vođenja grada. Mi imamo rješenje.

Pametni dom

Pametni dom

Zajedno s rješenjima poput Pametnog doma, s pomoću kojih možemo regulirati temperaturu ili nadzirati dom na daljinu putem svojih mobilnih uređaja, dio su šireg područja tzv. Interneta stvari (IoT).

 
Sigfox coverage intergrator
IoTNet Adra d.o.o. partner