Mrežna rješenja i usluge  

ATEX WI-FI ZONE

Nudimo usluge planiranja, projektiranja i implementacije ATX uređaja koji nude bežični prijenos podataka zaštićen od eksplozije (ATEX Wi-Fi Zone).

Danas je ATEX Wi-Fi infrastruktura nužna za prikupljanje podataka u svrhu (preventivnog) održavanja, upravljanja zalihama i praćenje osobnih kretanja u: Industrija hrane i pića (alkoholna isparenja, šećer i biljni sastojci), skladišta (skladištenje i rukovanje biljnim materijalom ili kemikalije), Rafinerije nafte i plina, Offshore industrija, Farmacija i kemijska industrija.

U ponudi imamo ATEX WI-FI infrastrukturu otpornu na eksploziju za sigurne i bežične mreže visokih performansi u ATEX zonama. Nudimo ATEX pretvorene pristupne točke Ubiquiti Unifi, pogodne za ATEX zonu 2 (atmosfere eksplozivne plinom) i ATEX zonu 22 (atmosfera eksplozivna u prašini).

Stručni smo za ATEX modificiraju najsuvremenije pristupne točke iz Ubiquiti Unifi-a kako bi bile u skladu s ATEX-om, a time i protiv eksplozije. Ostale marke mogu se ATEX modificirati na zahtjev. Svoju pouzdanu pristupnu točku možete sigurno koristiti u opasnim područjima.

Više o ATEX uređajima u nastavku

USLUGE MREŽNIH SUSTAVA

Nudimo usluge planiranja, projektiranja, implementiranja i održavanja industrijskih mrežnih sustava.

Iskustvom u mrežnom radu s više od 15 godina nudimo profesionalne usluge za lokalne mreže, bežične mreže, Komunikaciju, RFID/Wi-Fi, NOC, Mrežna sigurnost.

mrežna rješenja infenso

POZNAJEMO BUDUĆNOST INDUSTRIJSKIH MREŽNIH RJEŠENJA

Mi vjerujemo da je svaki projekat, veliki ili mali, jedinstven. Zato ne nudimo standardna mrežna rješenja.

Sva naša mrežna rješenja rađena su po mjeri i u dogovoru sa klijentom. Proces uključuje usluge planiranja, izrade, testiranja, implementacije i edukacije.

Našu mrežu konzultanata čine stručnjaci iz raznih domena IT-a, sa višegodišnjim profesionalnim iskustvom u industriji.

To su ujedno i razlozi zbog kojih nam se klijenti uvijek rado vraćaju.

Mrežne usluge

Pasivne i aktivna mrežna oprema, strukturno kabliranje, uređaji u jezgri mreže, wireless i hotspot rješenja.
Rješenja variraju od jednostavne
do kompleksne i razgranate topologije.

Hotspot rješenja

Budite predvodnici u praćenju novih tehnologija i trendova računalne komunikacije. Odaberite najmodernije hotspot sustave, povežite djelatnike i urede zadnjim generacijama VPN-a, smanjite troškove telefoniranja prelaskom na VoIP tehnologiju.

Održavanje i sigurnost

Brinemo se o Vašoj mreži i mrežnoj opremi, savjetujemo Vas oko nabavke nove opreme 
i vodimo brigu o sigurnosti Vašeg mrežnog sustava kako bi se Vi mogli posvetit Vašem poslu.

 
 
Promjena veličine fonta
Kontrast