Mrežna rješenja i usluge  

ATEX WI-FI ZONE

Nudimo usluge planiranja, projektiranja i implementacije ATX uređaja koji nude bežični prijenos podataka zaštićen od eksplozije (ATEX Wi-Fi Zone).

Danas je ATEX Wi-Fi infrastruktura nužna za prikupljanje podataka u svrhu (preventivnog) održavanja, upravljanja zalihama i praćenje osobnih kretanja u: Industrija hrane i pića (alkoholna isparenja, šećer i biljni sastojci), skladišta (skladištenje i rukovanje biljnim materijalom ili kemikalije), Rafinerije nafte i plina, Offshore industrija, Farmacija i kemijska industrija.

U ponudi imamo ATEX WI-FI infrastrukturu otpornu na eksploziju za sigurne i bežične mreže visokih performansi u ATEX zonama. Nudimo ATEX pretvorene pristupne točke Ubiquiti Unifi, pogodne za ATEX zonu 2 (atmosfere eksplozivne plinom) i ATEX zonu 22 (atmosfera eksplozivna u prašini).

Stručni smo za ATEX modificiraju najsuvremenije pristupne točke iz Ubiquiti Unifi-a kako bi bile u skladu s ATEX-om, a time i protiv eksplozije. Ostale marke mogu se ATEX modificirati na zahtjev. Svoju pouzdanu pristupnu točku možete sigurno koristiti u opasnim područjima.

Više o ATEX uređajima u nastavku

Klijenti:

USLUGE MREŽNIH SUSTAVA

Nudimo usluge planiranja, projektiranja, implementiranja i održavanja industrijskih mrežnih sustava.

Iskustvom u mrežnom radu s više od 15 godina nudimo profesionalne usluge za lokalne mreže, bežične mreže, Komunikaciju, RFID/Wi-Fi, NOC, Mrežna sigurnost.

Mrežne usluge

Pasivne i aktivna mrežna oprema, strukturno kabliranje, uređaji u jezgri mreže, wireless i hotspot rješenja.
Rješenja variraju od jednostavne
do kompleksne i razgranate topologije.

Hotspot rješenja

Budite predvodnici u praćenju novih tehnologija i trendova računalne komunikacije. Odaberite najmodernije hotspot sustave, povežite djelatnike i urede zadnjim generacijama VPN-a, smanjite troškove telefoniranja prelaskom na VoIP tehnologiju.

Održavanje i sigurnost

Brinemo se o Vašoj mreži i mrežnoj opremi, savjetujemo Vas oko nabavke nove opreme 
i vodimo brigu o sigurnosti Vašeg mrežnog sustava kako bi se Vi mogli posvetit Vašem poslu.

 
Ministarstvo regionalnoga razvoja - logo
LPT - logo
HAIX - logo
Županijska bolnica Čakovec
Državni arhiv za Međimurje
Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost
E-ŠKOLE
Dom zdravlja Čakovec