Odabrani radovi  

Programska rješenja  

REGISTAR OTOKA

Registar otoka je programsko rješenje razvijeno za pregled podataka otočnih pokazatelja, analizu i izvještavanje na temelju kojih se planiraju daljnja ulaganja u hrvatske otoke.

Hrvatska je, uz Finsku, jedina zemlja u Europi koja sustavno brine o svojim otocima a što je već gotovo 20 godina pravno uređeno posebnim zakonom – Zakonom o otocima koji je donesen 1999. godine, kao i novim Zakonom o otocima koji je donesen u prosincu 2018. godine.

1

eCijepljenje

eCijepljenje je sustav evidencije cijepljenja koji omogućuje zaprimanje zahtjeva preko Interneta, obradu podataka i kreiranja lista za cijepljenje.

Sustav omogućuje obradu postojećih excel tablica koje sadrže već prikupljene zahtjeve za cijepljenjem. Korisicima koji posjeduju vlastite Zahtjeve za cijepljenjem omogućujemo unos istih u sustav

EVIDENCIJA PROJEKATA

Programsko rješenje služi za administraciju unosa i pregled projekata, prateći najnovije tehnologije izrade programskih rješenja, te zadovoljavajući sve elemente iz dogovorenog.

REGISTAR IMOVINE

Registar imovine je kompletna analitička evidencija upravljanja i raspolaganja imovinom jedinice lokalne i regionalne podrune samouprave te svih ostalih obveznika dostave podataka u Središnji registar državne imovine.

Uređena zakonska dostava podataka u Središnji registar državne imovine. Programsko rješenje usklađeno sa Zakonom o središnjem registru državne imovine čl. 4, stavak 4 i čl. 15.

Mrežna rješenja  

mrežna rješenja infenso

INFENSO NETWORK MANAGER

Napredno HotSpot rješenje razvijeno za upravljanje korisnicima, oglašavanje, anketiranje, targetiranje ciljane publike, mobilno Wi-Fi i GPS praćenje.

“Sve-u-jednom” rješenje, skalabilan i jednostavan sustav idealan za sve davatelje usluga, integratore sustava, operatore mreža i vlasnike Wi-Fi mreže.

Administratorsko sučelje jednostavan je, moćan način za analizu i upravljanje podacima na INFENSO-NM-u. Lako ga je postaviti i vidjeti brzi pregled cijele mreže.

Internet stvari (IoT)  

mrežna rješenja infenso

INFENSO INTERNET STVARI

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

 

Poslovne aplikacije  

mobilne aplikacije infenso

REGISTAR NEKRETNINA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Mobilne aplikacije  

mobilne aplikacije infenso

PUTOVI ZRINSKIH 

Mobilna aplikacija napravljena na temelju projekta EU, IPA prekogranična suradnja.

EU projekt Putovi Zrinskih temelji se na prekograničnoj suradnji partnera iz Sigeta i Međimurja, koji njeguju tradiciju obitelji Zrinski.
Projektom se nastoji etablirati Međimurje i Siget kao turističke destinacije za domaće i međunarodno tržište. Tradicija, povijest, mjesta i spomenici povezani s obitelji Zrinski smatraju se važnim za razvoj turizma obje regije.

mobilne aplikacije Infenso Gableci

GABLECI

Gableci, aplikacija koja pojednostavljuje vaše dvojbe oko narudžbe omiljene hrane.

Omogućava jednostavan način pregleda dnevne ponude vaših omiljenih restorana.

Bez obzira na vašu lokaciju, Gableci znaju što volite, stoga pružaju funkcije poput pregleda dnevnih jela, pregleda uobičajene ponude, pretraživanja restorana, određivanje filtera udaljenosti pretrage…

mobilne aplikacije infenso

PORCIJUNKULOVO – SLUŽBENA MOBILNA APLIKACIJA

Porcijunkulovo je tradicionalna kulturno – turistička manifestacija koja ove godine obilježava 55. godinu održavanja.
 
Prvobitno zamišljena kao ‘Sajam tradicijskih zanata’ vezan uz crkveni blagdan ‘Gospe od anđela – Porcijunkule’ (2.08.), manifestacija se svake godine tematski i obujmom širila da bi danas stekla status ‘najveće turističke manifestacije u županiji’ koja privlači veliki broj posjetitelja u Čakovec.

Napredne prezentacije  

napredne prezentacije Infenso

PORCIJUNKULOVO – PREDSTAVLJANJE MANIFESTACIJE

Interaktivna prezentacija napravljena povodom predstavljanja programa manifestacije Porcijunkulovo – od 2014. do 2019.

Prezentacija uključuje informacije o službenim stranicama, službenoj aplikaciji te interaktivnu kartu grada Čakovca sa lokacijama na kojima se odvija službeni program manifestacije.

infenso napredne prezentacije muzej međimurja čakovec

PHISCULTURE – INTERAKTIVNI KIOSK

Phisculture: upoznajmo zajedničku povijest u kulturnoj suradnji za budućnost, projekat je kojeg je Muzej Međimurja Čakovec proveo unutar Operativnog programa prekogranične suradnje SI – HR 2007 – 2013.

U sklopu projekta dizajnirana je i razvijena interaktivna aplikacija za multimedijalni kiosk.

Aplikacija se sastoji od interaktivne mape, galerija, kviza, trodimenzionalnog prikaza arhitektonske građe to foto-studija kojim se korisnici mogu ukomponirati u povijesne fotografije.

napredne prezetnacije Infenso

ATTRACTOUR – INTERAKTIVNI KIOSK

Attractour – Revitalizacija kulturnog nasljeđa u turističke atrakcije na području Međimurske županije i regije Letenye, projekat je kojeg je provela Javna ustanova REDEA zajedno s hrvatskim partnerima Međimurskom županijom, Turističkom zajednicom Međimurske županije te s mađarskim partnerima, Gradom Letenye i Sveučilištem Pannonia – Kampusom Nagykanizsa.

U sklopu projekta razvijene su dvije aplikacije (kviz i vremenska crta) za interaktivni kiosk koji se nalazi u sklopu Međimurske palače turizma.

Internetske stranice  

internetske stranice bazinga infenso

INTERNETSKE STRANICE ZA POSLOVNE SUBJEKTE

Jednostavne, profesionalne i učinkovite internetske stranice za trgovačka društva i obrte.

Bazinga, Čakovec
Restoran Prepelica, Prelog
Jambrek Transporti, Cestica
Klesar Bratković, Mihovljan

sample2

INTERNETSKE STRANICE ZA JAVNE SUBJEKTE

Stranice za pružatelje javnih usluga i javnog informiranja.

Crveni križ Čakovec
Zavod za hitnu medicinu Međimurske županije