Odabrani radovi  

Mrežna rješenja  

ATEX WI-FI ZONE

Nudimo usluge planiranja, projektiranja i implementacije ATX uređaja koji nude bežični prijenos podataka zaštićen od eksplozije (ATEX Wi-Fi Zone).

Danas je ATEX Wi-Fi infrastruktura nužna za prikupljanje podataka u svrhu (preventivnog) održavanja, upravljanja zalihama i praćenje osobnih kretanja u: Industrija hrane i pića (alkoholna isparenja, šećer i biljni sastojci), skladišta (skladištenje i rukovanje biljnim materijalom ili kemikalije), Rafinerije nafte i plina, Offshore industrija, Farmacija i kemijska industrija.

U ponudi imamo ATEX WI-FI infrastrukturu otpornu na eksploziju za sigurne i bežične mreže visokih performansi u ATEX zonama. Nudimo ATEX pretvorene pristupne točke Ubiquiti Unifi, pogodne za ATEX zonu 2 (atmosfere eksplozivne plinom) i ATEX zonu 22 (atmosfera eksplozivna u prašini).

Stručni smo za ATEX modificiraju najsuvremenije pristupne točke iz Ubiquiti Unifi-a kako bi bile u skladu s ATEX-om, a time i protiv eksplozije. Ostale marke mogu se ATEX modificirati na zahtjev. Svoju pouzdanu pristupnu točku možete sigurno koristiti u opasnim područjima.

Više o ATEX uređajima u nastavku

USLUGE MREŽNIH SUSTAVA

Nudimo usluge planiranja, projektiranja, implementiranja i održavanja industrijskih mrežnih sustava.

Iskustvom u mrežnom radu s više od 15 godina nudimo profesionalne usluge za lokalne mreže, bežične mreže, Komunikaciju, RFID/Wi-Fi, NOC, Mrežna sigurnost.

Programska rješenja  

REGISTAR OTOKA

Registar otoka je programsko rješenje razvijeno za pregled podataka otočnih pokazatelja, analizu i izvještavanje na temelju kojih se planiraju daljnja ulaganja u hrvatske otoke.

Hrvatska je, uz Finsku, jedina zemlja u Europi koja sustavno brine o svojim otocima a što je već gotovo 20 godina pravno uređeno posebnim zakonom – Zakonom o otocima koji je donesen 1999. godine, kao i novim Zakonom o otocima koji je donesen u prosincu 2018. godine.

ECIJEPLJENJE

eCijepljenje je sustav evidencije cijepljenja koji omogućuje zaprimanje zahtjeva preko Interneta, obradu podataka i kreiranja lista za cijepljenje.

Sustav omogućuje obradu postojećih excel tablica koje sadrže već prikupljene zahtjeve za cijepljenjem. Korisicima koji posjeduju vlastite Zahtjeve za cijepljenjem omogućujemo unos istih u sustav

EVIDENCIJA PROJEKATA

Programsko rješenje služi za administraciju unosa i pregled projekata, prateći najnovije tehnologije izrade programskih rješenja, te zadovoljavajući sve elemente iz dogovorenog.

DRŽAVNI ARHIV ZA MEĐIMURJE

Mrežno programsko rješenje koje služi za jednostavno zatraživanje i zaprimanje zahtjeva preko interneta, odnosno izdvanja preslika iz arhive Državnog arhiva za Međimurje.

REGISTAR IMOVINE

Registar imovine je kompletna analitička evidencija upravljanja i raspolaganja imovinom jedinice lokalne i regionalne podrune samouprave te svih ostalih obveznika dostave podataka u Središnji registar državne imovine.

Uređena zakonska dostava podataka u Središnji registar državne imovine. Programsko rješenje usklađeno sa Zakonom o središnjem registru državne imovine čl. 4, stavak 4 i čl. 15.

Internet stvari (IoT)  

mrežna rješenja infenso

INFENSO INTERNET STVARI

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

 

Poslovne aplikacije  

mobilne aplikacije infenso

REGISTAR NEKRETNINA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Napredne prezentacije  

INFESPECTIV – NAPREDNE 3D VIZUALIZACIJE 

Tehnika anamorfne iluzije

Tehnika gledateljima pruža iskustvo prostorne iluzije u kojoj se čini kako elementi animacije zbilja postoje u trodimenzionalnom prostoru iza i ispred digitalnog oglasa.

Pretvorite Vaše reklame u prave digitalne iluzije, više na: INFESPECTIV.COM

napredne prezentacije Infenso

PORCIJUNKULOVO – PREDSTAVLJANJE MANIFESTACIJE

Interaktivna prezentacija napravljena povodom predstavljanja programa manifestacije Porcijunkulovo – od 2014. do 2019.

Prezentacija uključuje informacije o službenim stranicama, službenoj aplikaciji te interaktivnu kartu grada Čakovca sa lokacijama na kojima se odvija službeni program manifestacije.

infenso napredne prezentacije muzej međimurja čakovec

PHISCULTURE – INTERAKTIVNI KIOSK

Phisculture: upoznajmo zajedničku povijest u kulturnoj suradnji za budućnost, projekat je kojeg je Muzej Međimurja Čakovec proveo unutar Operativnog programa prekogranične suradnje SI – HR 2007 – 2013.

U sklopu projekta dizajnirana je i razvijena interaktivna aplikacija za multimedijalni kiosk.

Aplikacija se sastoji od interaktivne mape, galerija, kviza, trodimenzionalnog prikaza arhitektonske građe to foto-studija kojim se korisnici mogu ukomponirati u povijesne fotografije.

napredne prezetnacije Infenso

ATTRACTOUR – INTERAKTIVNI KIOSK

Attractour – Revitalizacija kulturnog nasljeđa u turističke atrakcije na području Međimurske županije i regije Letenye, projekat je kojeg je provela Javna ustanova REDEA zajedno s hrvatskim partnerima Međimurskom županijom, Turističkom zajednicom Međimurske županije te s mađarskim partnerima, Gradom Letenye i Sveučilištem Pannonia – Kampusom Nagykanizsa.

U sklopu projekta razvijene su dvije aplikacije (kviz i vremenska crta) za interaktivni kiosk koji se nalazi u sklopu Međimurske palače turizma.

Internetske stranice  

Residence Vaal

INTERNETSKE STRANICE ZA POSLOVNE SUBJEKTE

Jednostavne, profesionalne i učinkovite internetske stranice za trgovačka društva i obrte.

Hitna Čakovec

INTERNETSKE STRANICE ZA JAVNE SUBJEKTE

Stranice za pružatelje javnih usluga i javnog informiranja.

 
Ministarstvo regionalnoga razvoja - logo
LPT - logo
HAIX - logo
Županijska bolnica Čakovec
Državni arhiv za Međimurje
Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost
E-ŠKOLE
Dom zdravlja Čakovec