Razvoj Mobilnih Aplikacija

Jednostavne i napredne mobilne aplikacije, namijenjene za iOS, Android i Windows platformu. Nudimo rješenja za različite potrebe i područja poslovanja, a sve u skladu sa Vašim zahtjevima. 

Touch-Screen Rješenja

Bilo za marketing, prodaju, izložbe, događaje, obrazovanje ili korporativni ured, naša IN-SCREEN touch screen rješenja omogućuju da postanete dio 21. stoljeća. 

IoT pametna rješenja

Izrada pametih rješenja. Daljnja digitalizacija društva moguća je jedino uz primjenu pametnih rješenja. Kao partner IoT NeT Adria d.o.o. i Sigfoxa znamo kako.

Poslovne aplikacije

Jedinstvena programska rješenja izrađena po mjeri koja omogućuju kvalitetniji razvoj i automatizaciju poslovanja i organizaciju u poduzeću.

Napredne Prezentacije

Povežite svoje ideje s našim naprednim real-time prezentacijama. Koristeći snažnu grafiku, zvuk i video možemo transformirati ideje u interaktivne čarolije koje će oduševiti vašu publiku i klijente. 

Mrežna rješenja

Mrežna rješenja

Aktivna i pasivna mrežna rješenja, sa savjetovanjem, projektiranjem, implementacijaom i održavanjem kompletne mrežne infrastrukture uz sustav upravljanje mrežom.