IoT pametna rješenja

Izrada pametih rješenja. Daljnja digitalizacija društva moguća je jedino uz primjenu pametnih rješenja. Kao partner IoT NeT Adria d.o.o. i Sigfoxa znamo kako.

Poslovne aplikacije

Jedinstvena programska rješenja izrađena po mjeri koja omogućuju kvalitetniji razvoj i automatizaciju poslovanja i organizaciju u poduzeću.

Touch-Screen Rješenja

Bilo za marketing, prodaju, izložbe, događaje, obrazovanje ili korporativni ured, naša IN-SCREEN touch screen rješenja omogućuju da postanete dio 21. stoljeća.

Mrežna rješenja

Mrežna rješenja

Aktivna i pasivna mrežna rješenja, sa savjetovanjem, projektiranjem, implementacijaom i održavanjem kompletne mrežne infrastrukture uz sustav upravljanje mrežom.

Razvoj Mobilnih Aplikacija

Jednostavne i napredne mobilne aplikacije, namijenjene za iOS, Android i Windows platformu. Nudimo rješenja za različite potrebe i područja poslovanja, a sve u skladu sa Vašim zahtjevima.

Napredne Prezentacije

Povežite svoje ideje s našim naprednim real-time prezentacijama. Koristeći snažnu grafiku, zvuk i video možemo transformirati ideje u interaktivne čarolije koje će oduševiti vašu publiku i klijente.